Vi sætter en ære i vores arbejde

Vores motto er: Vi sætter en ære i vores arbejde. Vi er stolte af vores produkter. Vi leverer primært til private, men også til byggeprojekter, eksempelvis flere hoteller, heriblandt Hotel d’Angleterre, Alexander Kølpins hoteller i Tisvildeleje, Strand Hotellet og Helene Kilde.

Vores historie

Georg Boas startede i 1998 BOAS APS og begyndte at producere kunde tilpassede radiatorskjulere og senere også indbygningsreoler. For at kunne følge med efterspørgslen, er firmaet stille og roligt vokset.

I dag er vi 2 kørende konsulenter, 10 på værkstedet og 2 malere i Faxe og 5 faste montører samt 1 på kontor. Vi bygger alle vores produkter fra bunden efter kundens ønsker. Vores erfaring og specialisering gør at vi kan levere flotte produkter til en god pris.

Håndværk. Passion. Skræddersyede Løsninger

Indbygningsreoler.dk

0 +
års erfaring
0 +
projekter udført og nye hver uge

Dansk

Eget værksted i Danmark

Høj kvalitet

Vi sætter en ære i vores arbejde

Skræddersyet - specielt til dig

Med skræddersyet mener vi det helt igennem. Vi laver en grundig opmåling og monterer indbygningsreolerne så de passer perfekt ind. Vi kører gratis opmåling på Sjælland og efter opmåling modtager man et uforpligende tilbud og en skitse på reolen. Efter accept af tilbud, sættes en monterings dato.

Montering tager typisk en dag. Vi levere og montere indbygningsreolerne som ubehandlet, forgrundet eller færdigmalet efter kundens ønske. Vi sprøjtemaler med en vandbaseret maling, det er godt for miljøet og så har reolerne minimale lugtgener efter montering.